ellátás

Egyéni és csoportos készségfejlesztő tréningek

Tréningjeinken a hatékonyabb tanulást, munkavégzést és életvezetést elősegítő készségfejlesztő módszereket alkalmazunk (pl. szövegfeldolgozást, szövegértést, olvasást könnyítő technikák, életvezetési gyakorlatok, időgazdálkodási technikák, jegyzeteléstechnika, vizsgára készülést könnyítő módszerek). Egyéni és csoportos tréningeket indítunk.

Tovább a készségfejlesztő tréningekhez >>>

Tanácsadás

A tanácsadó üléseken személyes kompetenciák, készségek feltárásával és tudatosításával, ezek fejlesztését szolgáló tanácsokkal segítjük a jelentkezőt, hogy igényeit és adottságait összhangba tudja hozni a életadta lehetőségekkel.

Tovább a tanácsadáshoz >>>

ADHD életvezetés tréning

8 alkalmas tréning figyelemzavarral és hiperaktivitással küzdők számára, és azoknak, akiknek a szétszórtság megnehezíti az életét. A tréning témái: tervezés, szervezés, problémamegoldás, rendszerezés, rendszeresség, figyelemelterelődés kezelése, szorongás csökkentése, halogatás kezelése.

Tovább az ADHD életvezetés tréninghez >>>

ADHD problémamegoldó csoport

Állandó csoport 2 hetenként. Célja, hogy támogatást nyújtson az ADHD tréningen tanultak folyamatos alkalmazásában, az ADHD kezelésének mindennapi nehézségeiben.

Tovább az ADHD problémamegoldó csoporthoz >>>

Komplex ellátás

Központunk széles körű ellátást biztosít a tanulási nehézségekkel hozzánk fordulók számára. A Nap-Kör Mentálhigiénés Alapítvány keretein belül, illetve külső szakemberek bevonásával több szintű és több irányú segítséget tudunk nyújtani társuló problémák, másodlagos lelki és kapcsolati problémák, életvezetési gondok esetén is; valamint nyelvi- és tantárgyi felkészítéshez ajánlunk speciálisan képzett tanárokat.

Tovább a komplex ellátáshoz >>>